×

Archief

janssen bags

Gonnie JanssenHet tassenlabel Janssen Bags is opgericht door ontwerpster Gonnie Janssen en tassenproducent Peter van der Sandt. Samen hebben zij hun krachten gebundeld om te komen tot een collectie vernieuwende modellen.

Uitgangspunten bij Janssen zijn eenvoud, innovatie en gebruiksgemak. Vanuit de gedachte ‘less is more’ worden de ontwerpen gemaakt. Geen onnodige gespen en sluitingen dus, maar een strak design. Inspiratie komt onder andere van architectuur en technieken als origami. Om tot een creatieve invulling van  gebruiksgemak te komen zoekt Janssen continu naar vernieuwende en innovatieve materialen en methoden.

De eerste collectie tassen draagt de naam Flexibel Volume. Alle modellen kunnen door de gebruiker in volume aangepast worden, afhankelijk van de behoefte op dat moment. Het uitgangspunt: altijd de juiste tas bij u! Bij de Harmonica kunt u het volume van de tas vergroten door de bodem te laten zakken. Bij de Granaat kunt u de noppen zelf in of uit drukken. Volume, peter van der sandt (janssen)maar ook uitstraling van de tas kunnen door u zelf worden aangepast.

Uiteraard zijn alle Janssen-tassen gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en fournituren. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenzijde van de tas is netjes en strak afgewerkt. Een Janssen is makkelijk herkenbaar: de voering bekent kleur! Alle tassen zijn voorzien van een oranje voering, een knipoog naar onze Hollandse oorsprong.

TOP